ساختار تقریباً هرمیتی روی خمینه 4- بعدی واکر

thesis
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشکده علوم ریاضی
  • author مریم عبدی دیزجی
  • adviser عباس حیدری
  • Number of pages: First 15 pages
  • publication year 1392
abstract

در این پایان نامه نشان داده می شود که هر ساختار تقریباً هرمیتی سره برخمینه ی ‎?-‎بعدی واکر ایزوتروپیک کیلر است. هم چنین توصیفی موضعی از ساختارهای تقریباً کیلری سره که خوددوگان، ‎*-‎اینشتین یا اینشتین هستند ارائه می شود و ثابت می شود که هر ساختار بطور اکید تقریباً کیلری اینشتین سره خوددوگان، ریچی تخت و ‎*-‎ریچی تخت است. از این مطالب برای ارائه ی مثال هایی از ساختارهای تقریباً کیلری ناکیلری تخت و مثال نقض برای حدس گلدبرگ درحالت ‎4-‎بعدی استفاده می شود. تأثیر خمیدگی بر خمینه ها در مفاهیم گوناگونی ظاهر می شود. یکی از مهمترین تأثیرات خمیدگی بر یک خمینه این است که وجود شرط های ویژه ای از خمیدگی بر روی خمینه ممکن است باعث به وجود آمدن ساختارهای گوناگونی بر روی آن شود. یکی از مسائل مهم در هندسه ی تقریباً هرمیتی بررسی ارتباط میان ویژگی های ساختار ‎(m,g,j)‎ و خمیدگی ‎(m,g) است. برای مثال حدس گلدبرگ ‎‎، بیان می کند" ساختارهای تقریباًمختلط روی خمینه های تقریباً کیلری اینشتین فشرده انتگرال پذیر هستند "‎.‎ سکیگاواثابت کرده است که حدس گلدبرگ با شرط اضافی نامنفی بودن خمیدگی اسکالر صحیح است ‎در سال ‎1970‎ ، الکسوسکی وجود مثال های نقضی را برای حالت نافشرده نتیجه گرفت ‎‎، هم چنین نوروسکی و پرزانووسکی مثال نقض صریحی برای حالت نافشرده در بعد ‎4‎ ارائه کردند. آپوستلونیز مثال های نقضی برای حالت نافشرده ارائه کرده است ‎. درساختارهای تقریباً کیلری اینشتین روی خمینه ی ‎8-‎بعدی واکر مورد بررسی قرار گرفته است و مثالی از یک ساختار تقریباًکیلری ناکیلری اینشتین روی چنبره ی ‎8-‎بعدی ارائه شده است که در واقع مثال نقضی برای حدس گلدبرگ است‎. اگرچه حدس گلدبرگ دارای ماهیت سراسریست اما با گذاشتن شرط های اضافی مربوط به خمیدگی می توان انتگرال پذیری ساختار تقریباً مختلط را بطور موضعی نشان داد. برای مثال در بعد ‎4‎ متریک های تقریباً کیلری اینشتین که ‎*-‎اینشتین نیز باشند، کیلری هستند.(شرط ‎*-‎اینشتین را می توان با شرط پادخوددوگانی نیز جایگزین کرد که در این صورت باز هم انتگرال پذیری نتیجه می شود.) هم چنین با توجه به واضح است که هر متریک معین تقریباً کیلری با خمیدگی برشی ثابت، کیلری است‎.‎ این پایان نامه شامل ‎3‎ فصل است که در فصل اول آن پیش نیازها آورده می شود. در فصل دوم به بررسی متریک واکری و مثال هایی از آن پرداخته می شود. فصل پایانی نیز به شرح و اثبات قضایای مرجع اصلی پایان نامه می پردازد و ثابت می شود که هر ساختار تقریباً کیلری اینشتین سره و ناکیلری، خوددوگان، ریچی تخت و ‎*-‎ریچی تخت است و با استفاده از این مطلب مثال هایی از ساختارهای تقریباً کیلری ناکیلری تخت در حالت متریک نامعین‎(‎ که در اینجا متریک واکری ‎4-‎بعدی با صفحات پوچ موازی از بعد ماکسیمم در نظرگرفته شده است) ارائه می شود. هم چنین توصیفی موضعی از ساختارهای تقریباً کیلری اکید اینشتین سره با خمیدگی برشی ثابت ارائه می شود و در نهایت مثالی از ساختارهای تقریباً کیلری اکید با خمیدگی برشی ثابت در حالتی که متریک نامعین باشد به دست می آید.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

دورهای تحلیلی روی خمینه های مختلط

سال 1961 مایکل اتیه و هیتزبروخ برای این که کلاس دوری در همولوژی، تحلیلی باشد، شرط توپولوژیک پیدا کردند. برای این که دوری تحلیلی باشد، می بایست شرطی بدیهی برقرار باشد که منجر به حدس هاج خواهد شد. در این مقاله، شرطی از هندسه مختلط که از نظریه هاج تحمیل می شود بررسی خواهیم کرد. بخش اعظم مقاله به ایده های نظریه مانع توپولوژیک اختصاص دارد.

full text

رده خمینه های تقریبا کنموتسوی سه بعدی صادق در شرایط پوچی تعمیم یافته

در این پایان نامه خمینه های تقریبا کنموتسو،صادق در دو نوع خاص از شرایط پوچی را مورد بررسی قرار میدهیم که وابسته به دو تابع هموار ? و µ هستند.برای حالتی که 1-=? این شرایط همان شرایط ? پوچی خواهند بود که نشان میدهیم با تعریف ?-انیشتین معادل است. بنابراین فرض میکنیم 1- > ?. علاوه براین ، با ساختن مدل های موضعی به یک توصیف کامل از ساختار این نوع خمینه ها میپردازیم که خمینه های موردنظر بطور موضعی ای...

15 صفحه اول

دورهای تحلیلی روی خمینه های مختلط

سال 1961 مایکل اتیه و هیتزبروخ برای این که کلاس دوری در همولوژی، تحلیلی باشد، شرط توپولوژیک پیدا کردند. برای این که دوری تحلیلی باشد، می بایست شرطی بدیهی برقرار باشد که منجر به حدس هاج خواهد شد. در این مقاله، شرطی از هندسه مختلط که از نظریه هاج تحمیل می شود بررسی خواهیم کرد. بخش اعظم مقاله به ایده های نظریه مانع توپولوژیک اختصاص دارد.

full text

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشکده علوم ریاضی

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023